Länkar

Länkar

Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Här finner du mer information om vad det innebär att vara en Auktoriserad Begravningsbyrå,
samt alla Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer.
Sveriges Begravningsbyråers Förbund


Fredahl AB

Fredahl AB är en av landets äldsta och största tillverkare av produkter för begravningsbranschen.
Fredahl AB


Livsarkivet

Livsarkivets första del handlar om juridiska dokument såsom testamente, samboavtal och äktenskapsförord etc.
På en auktoriserad begravningsbyrå finns det juridisk kunnig personal som kan hjälpa dig med dessa frågor.
LivsarkivetFamiljesidan

Att annonsera i lokaltidningen är för de flesta en självklarhet när man vill underrätta om när någon avlidit. Men hur gör man om man vill underrätta släktingar och vänner i andra delar av världen? Anlitar du en auktoriserad begravningsbyrå får du möjlighet att publicera lokaltidningens dödsannons digitalt på familjesidan.se. Här kan alla ta del av budskapet var i världen de än befinner sig.
Familjesidan.se


Minnesrummet

Minnesrummet, som är en del av familjesidan.se, står öppen för alla som vill skapa en värdig minnesplats för en avliden person. Här kan minnet hållas levande med hjälp av ord, bilder och filmer. Här kan släktingar och vänner lämna kondoleanser, tända ljus och skriva egna minnesord. Minnesrummet kan också bli platsen där nära och kära får hjälp med sorgearbetet. Ett minnesrum kan även skapas för att hålla minnet levande av någon som avlidit för flera år sedan. Vi hjälper er med detta.
Minnesrummet.se


SBF:s Musik webbplats

Här finner du musik.
SBF:s Musik webbplats


Symboler

En lista över symboler kan ni hitta här: taps.symbol.timecut.se 


 

NeverEndingStory-transparent

Never ending story

är namnet på ett nytt och personligare livsarkiv, som Fluffbabes tagit fram tillsammans med Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Det är ett dokument för dem som vill skriva ner individuella önskemål kring sin begravning, så att de anhöriga en gång i framtiden ska veta hur man vill ha det. Samarbetet startades under 2009 och i konceptet ingår även produkter som nya kistmodeller utformade med hoppfull design och nytt namn, Angelbox, och nya, handmålade urnor under namnet Angeldust. Inom kort lanseras även mer personliga gravstenar i samarbete med stenföretaget GRF Gravgårdar, Angelheart.
Never Ending Story

 

  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Att planera en begravning medför många tankar och funderingar omkring det praktiska. Här kan du göra dina anteckningar i lugn och ro och kanske tillsammans med andra förbereda mötet på en auktoriserad begravningsbyrå.