Vi som jobbar här

Vilka är vi

Det är oss du möter

Frank Claesson
 • Frank Claesson

 • Entreprenör
 • Jag övertog firman 2011 men har varit i branschen i många år. Trivs bra med yrket, att hjälpa människor i en svår stund. Jag har en sambo, Berit och 3 utflugna barn. Ägnar fritiden åt simma, köra motorcykel och åka skidor.

 • Tel. 035-10 92 70
 • E-post. frank@jfsvensson.se
Joel Borgstrand
 • Joel Borgstrand

 • Begravningsrådgivare, representant
 • Jag bor i Halmstad med min familj, min fru Mia och våra 3 barn, 2 pojkar och 1 flicka. Fotbollsintresserad.

 • E-post. joel@jfsvensson.se
Anneli Vigh
 • Anneli Vigh

 • Begravningsrådgivare, representant
 • Jag bor i Halmstad, är gift och har två barn. På fritiden tycker jag om att träna styrkelyft samt att vara ut i naturen och fotografera. Har varit anställd på J F Svenssons Begravningsbyrå sedan 2012. Jag tycker om att kunna hjälpa människor i sorg på ett varmt, vänligt sätt och tillsammans med anhöriga utforma begravningen till ett fint minne.

 • E-post. anneli@jfsvensson.se
Jonas Ottosson
 • Jonas Ottosson

 • Begravningsrådgivare, representant
 • Jag lever med min fru och två barn i Falkenberg, har en aktiv fritid med löpning och volleyboll. Jag trivs väldigt bra med mitt yrke som begravningsrådgivare och representant. Det dagliga arbetet med personlig service och ett varmt mottagande känns bra för mig, och den känslan vill jag även förmedla till anhöriga i en svår stund.

 • E-post. Jonas@jfsvensson.se
Alek Ottosson
 • Alek Ottosson

 • Begravningsrådgivare, representant
 • En av dom nyaste, trivs super bra! Jag bor i Halmstad med min sambo och två katter. Djur och natur är ett av mina största intressen, älskar att vara ute i skogen. På fritiden umgås jag mycket med min sambo, tränar, träffar kompisar. Jag tycker om att få hjälpa människor i sorg och att få bidra till en varm och personlig begravning.

 • E-post. Alek@jfsvensson.se

Historia

“Den äldsta begravningsbyrån i Halmstad”

Svenssons Begravningsbyrå började sin verksamhet som snickeri i början av 1900-talet
på “Vallen” Klammerdammsgatan 28 i Halmstad under namnet B. J Svenssons Möbel och Likkistmagasin.
Grundaren Bernt Johan Svensson var född 1849 och efterträddes senare av sonen John Fredrik Svensson som givit byrån dess nuvarande namn. John Fr. Svensson hade fem barn varav tre började arbeta i firman, Åke, Eric och Lars Svensson. Till äldste sonen köptes Eklöfs Begravningsbyrå i Ängelholm medan Eric och Lars övertog byrån i Halmstad. Som enda familjemedlem drevs byrån vidare i fjärde generation av Bo Svensson tillsammans med Göran Frode tills dom sålde vidare byrån till Frank Claesson, ägare av Falkenbergs Begravningsbyrå 2011.

 • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
 • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
 • Att planera en begravning medför många tankar och funderingar omkring det praktiska. Här kan du göra dina anteckningar i lugn och ro och kanske tillsammans med andra förbereda mötet på en auktoriserad begravningsbyrå.