Vilka är vi

Vilka är vi

Det är oss du möter

Frank Claesson
 • Frank Claesson

 • Entreprenör
 • Jag övertog firman 2011 men har varit i branschen i många år. Trivs bra med yrket,
  att hjälpa människor i en svår stund. Jag har en sambo, Berit och 3 utflugna barn. Ägnar fritiden åt simma, köra motorcykel och åka skidor.

 • Tel. 035-10 92 70
 • E-post. frank@jfsvensson.se
Jörgen Ihlström
 • Jörgen Ihlström

 • Begravningsrådgivare, REPRESENTANT
 • Jag bor i Holm, är gift med Pia har två döttrar och två barnbarn.
  Har varit anställd på JF Svenssons Begravningsbyrå sedan 2001. Min fru och min svärmor Lizzie driver Lizzies Café  Holm, så fritiden är mycket med att sköta grönytor och hålla i ordning på gården.

 • E-post. jorgen@jfsvensson.se
Anneli Vigh
 • Anneli Vigh

 • Begravningsrådgivare, REPRESENTANT
 • Jag bor i Halmstad, är gift och har två barn. På fritiden tycker jag om att träna styrkelyft samt att vara ut i naturen och fotografera. Har varit anställd på J F Svenssons Begravningsbyrå sedan 2012. Jag tycker om att kunna hjälpa människor i sorg på ett varmt, vänligt sätt och tillsammans med anhöriga utforma begravningen till ett fint minne.

 • E-post. anneli@jfsvensson.se
Sven Hämberg
 • Sven Hämberg

 • Begravningsrådgivare, representant, borgerlig officiant.
 • Jag har arbetat i branschen under flera år. Är gift med Diana, har 2 döttrar och vi bor i Glommen.
 På fritiden driver jag en dansskola när jag inte är ute på havet med min segelbåt.

 • E-post. sven@jfsvensson.se
Jonas Ottosson
 • Jonas Ottosson

 • Begravningsrådgivare, representant
 • Jag lever med min fru och två barn i Falkenberg, har en aktiv fritid med löpning och volleyboll. Jag trivs väldigt bra med mitt yrke som begravningsrådgivare och representant. Det dagliga arbetet med personlig service och ett varmt mottagande känns bra för mig, och den känslan vill jag även förmedla till anhöriga i en svår stund.

 • E-post. Jonas@jfsvensson.se
Diana Hämberg
 • Diana Hämberg

 • Ekonomiansvarig
 • Gift med Sven och tillsammans har vi två döttrar. På fritiden är det segling som ligger varmt om hjärtat. Övrig tid ägnas med stort intresse till heminredning och att anlägga trädgård.

 • E-post. Diana@jfsvensson.se
 • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
 • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
 • Att planera en begravning medför många tankar och funderingar omkring det praktiska. Här kan du göra dina anteckningar i lugn och ro och kanske tillsammans med andra förbereda mötet på en auktoriserad begravningsbyrå.